<< Takaisin

Auta arjen sujumista

Yksin asuva, sairauseläkkeellä oleva velkaisen asunnon kanssa kamppaileva nainen on syrjäytymisvaarassa. Hän on menettänyt vähällä aikaa kuoleman kautta useita läheisiään. Suru, masennus ja yksinäisyys ahdistavat. Selän voimakas kiputila lamaannuttaa päivittäisiä toimintoja, vaikeuttaa liikkumista ja asioiden hoitamista.

Oma tietokone on tullut elinkaarensa päähän ja käynyt korjauskelvottomaksi eikä uuden laitteen hankkimiseen ole varaa. Tietokoneen avulla monet käytännön asiat hoituisivat kotoa käsin sujuvammin, kuten terveystietojen seuraaminen, pankkiasioiden hoitaminen, edullisemman asunnon etsiminen, vaateostokset kotisovituksineen, tv-ohjelmien katsominen, sosiaaliset kontaktit ja yhteydet ulkomaailmaan.

Antamalla lahjoituksen tietokoneen hankintaan tuet vaikeuksissa olevan monisairaan selviytymistä elämässä eteenpäin.

Naista tukee ja auttaa Kajaanin seurakunnan diakoniatyö
08-61721 seija.turunen@evl.fi

Tavoitesumma
500,00 EUR
Kerätty 145 EUR
29%
Summa
EUR
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Keräyslupa RA/2016/457, voimassa 1.10.2016 - 30.9.2018, koko Suomi Ahvenanmaata lukuun ottamatta, myöntänyt Poliisihallitus 7.9.2016. Keräytyt varat käytetään heikommassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön kanssa