<< Takaisin

Auta ahdongossa olevaa yksinhuoltajaa!

Yksinhuoltaja, neljän lapsen äiti on joutunut ahdinkoon.
Perheen poika on vakavasti sairas, minkä lisäksi perheellä on muitakin tilanteeseen johtaneita vaikeuksia. Poijan sairaudesta johtuen äiti ei pysty käymään töissä.
Kaikki tämä on johtanut siihen, että perhelle on kertynyt vuokrarästejä useammalta vuodelta, pieninä summina kerrallaan. Äiti ei ole yrityksistä huolimatta kyennyt maksamaan näitä velkoja takaisin, välttämättömien menojen jälkeen. Tämä rasittaa entisestään perheen jo valmiiksi vaikeaa tilannetta.

Voisitko sinä olla tukemassa ja auttamassa lahjoituksellasi, että tämä yksinhuoltaja äiti saisi vuokrarästit maksettua. Näin perheellä olis yksi suuri huoli vähemmin kannettavanaan, mikä helpottaisi perheen ahdinkoa melkoisesti.

Keräyksestä antaa lisätietoja
Diakoniatyöntekijä Sara Dhakal
sara.dhakal@evl.fi
puh. 0440687322

Tavoitesumma
3 000,00 EUR
Kerätty 2520 EUR
84%
Summa*
Maksa keräys täyteen
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Yhteystietojen jättäminen on vapaaehtoista. Keräyslupa RA/2020/639, joka on voimassa 1.9.2020 alkaen toistaiseksi koko Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kerätyt varat käytetään heikoimmassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön kanssa.