<< Takaisin

Apuasi tarvitaan Sonkajärvellä

Yllättävä korona-kriis on ajanut monet ihmiset ahdinkoon. Avun tarvitsijoita on hyvin erilaisissa elämäntilanteissa olevia ihmisiä mm. vähävaraisia lapsiperheitä, työttömiä ja lomautettuja.

Ruoka-avun tarve on kasvanut ja kriisin pitkittyessä avun tarve kasvaa edelleen. Monen perheen tilannetta vaikeuttaa se, että perheiden lapset ovat olleet etäkoulussa ja lähestyvä kesäloma kasvattaa perheiden ruokakustannuksia, lisäksi monissa perheissä toinen tai molemmat vanhemmat ovat joutuneet lomaututeiksi.

Autamme avun tarvitsijoita ruoka-avun ja hygieniatuotteiden muodossa myöntämällä osto-osoituksia kauppaan sekä avustuksella hankimme elintarvikkeita jaettavaksi. Lahjoittamalla olet mukana auttamassa monen ihmisen arkea.

Apu jaetaan perille diakoniatyöntekijän kautta luotettavasti ja turvallisesti. Lisätietoja diakoniatyöntekijä Pauliina Ruotsalainen p. 044 720 6071, pauliina.ruotsalainen@evl.fi

Tavoitesumma
2 000,00 EUR
Kerätty 540 EUR
27%
Summa*
EUR
Maksa keräys täyteen
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Yhteystietojen jättäminen on vapaaehtoista. Keräyslupa RA/2018/857, voimassa 1.10.2018 - 30.9.2020, koko Suomi Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kerätyt varat käytetään heikoimmassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön kanssa.