<< Takaisin

Apuasi tarvitaan Kuortaneella!

Keräyksemme kestää 30.6. asti. Vielä ehdit auttaa!
Paikkakunnallamme yhä useampi joutuu miettimään, miten rahat riittävät elämiseen. Osallistumalla keräykseen autat hädässä olevia selviytymään koronan takia poikkeuksellisessa tilanteessa.

Apua tarvitsevat erityisesti vähävaraiset lapsiperheet, lomautetut, työttömäksi joutuvat, pitkäaikaissairaat sekä pienituloiset eläkeläiset ja yksinäiset. On myös odotettavissa, että epidemian pitkittyessä myös paikkakuntamme pienyrittäjät tulevat tarvitsemaan apua.

Tarvitsemme avustusvaroja voidaksemme vastata kasvaneeseen avuntarpeeseen. Lahjoituksellasi tuetaan ihmisten arkea antamalla heille osto-osoituksia käytettäväksi ruokaan ja hygieniatuotteisiin sekä tarvittaessa myös lääkkeisiin tai muuhun akuuttiin hätään. Apu ohjataan tarvitseville seurakuntamme diakoniatyön kautta.

Keräystä koordinoi diakonissa Sari Kaidesoja, p. 040-5173 475 sari.kaidesoja@evl.fi

Tavoitesumma
2 000,00 EUR
Kerätty 1000 EUR
50%
Summa*
EUR
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Yhteystietojen jättäminen on vapaaehtoista. Keräyslupa RA/2018/857, voimassa 1.10.2018 - 30.9.2020, koko Suomi Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kerätyt varat käytetään heikoimmassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön kanssa.