<< Takaisin

Apua yksinhuoltajaperheen ahdinkoon

Vähävarainen yksinhuoltajaperhe on joutunut taloudelliseen ahdinkoon!
Kolmilapsisessa yksinhuoltaja perheessä on ennestäänkin tiukkaa taloudellinen tilanne, jota sairastelu on pahentunut entisestään ja aiheuttanut rästimaksuja.
Perheen äiti on sairastanut useamman vuoden epäonnistuneen leikkauksen vuoksi ja lisäksi perhe on joutunut muuttamaan useamman kerran lähiaikoina.

Perheen arki on ollut raskasta. Tätä helpottaakseen perhe toivoo arkea helpottavia kodinkoneita. Perheellä itsellään ei ole siihen yksinkertaisesti varaa. Kesällä lasten olisi hyvä päästä myös virkistäytymään, mutta siihenkään perheen taloudellinen tilanne ei anna myöden. Virallisten tahojen tuki ei tässä tilanteessa voi auttaa.
Olisiko sinulla mahdollisuutta lahjoittaa ja siten tukea tätä kolmelapsista
yksinhuoltajaperhettä kodinkoneiden hankinnassa, sairaskulujen maksamisessa sekä mahdollistaa vielä lasten virkistäytyminen näin koulujen kesäloma aikaan?

Perheen tilanteen on kartoittanu Lohjan seurakunnan
diakoni Tanja Mäkelä
tanja.makela@evl.fi

Tavoitesumma
2 500,00 EUR
Kerätty 1280 EUR
51%
Summa*
Maksa keräys täyteen
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Yhteystietojen jättäminen on vapaaehtoista. Keräyslupa RA/2018/857, voimassa 1.10.2018 - 30.9.2020, koko Suomi Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kerätyt varat käytetään heikoimmassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön kanssa.