<< Takaisin

Apua vähävaraisen sairaala laskuihin

*** Lämmin kiitos lahjoittajille, keräys on täyttynyt ****
"Kiitos paljon tästä huojennuksesta" ! Lahjoituksen vastaanottaja kiittää!

Vähävaraisen, apua tarvitsevan henkilön toimeentulotuki on evätty vuokratulojen takia. Vuokratulot eivät kuitenkaan tuo helpotusta arkeen, vaan ne menevät kiinteistön lainanhoitokuluihin. Avuntarvitsija on nyt sairaslomalla vuoden loppuun saakka ja asuu vanhalla kotipaikalla, mistä on myös asumismenoja.
Auto-onnettomuuden seurauksena hän on joutunut käymään useammin sairaalassa, saamassa hoitoa. Näitä sairaalamaksuja Kela ei ole hyväksynyt kuluiksi omistusasunnon takia. Ylipäätänsä auto-onnettomuus on vienyt avuntarvitsijan talouden kriisitilanteeseen.
Onneksi nyt on myönnetty kuntoutustuki, joka auttaa muista elämän kustannuksista selviämisessä, kunhan sairaalamaksut saadaan hoidettua.
Voisitko sinä auttaa sairaalamaksujen maksamisessa, jotta toipuvalle apua tarvitsevalla vähävaraiselle henkilölle koittaisi hieman helpommat ajat, että hänellä pystyisi keskittymään toipumiseen?

Avuntarvitsijan tilanteen on kartoittanut ja avun vie perille diakoniatyöntekijä Jukka Rahikainen jukka.rahikainen@evl.fi

Kotimaanavun kautta apusi menee perille luotettavasti ja varmasti - ihmiseltä ihmiselle.

Tavoitesumma
400,00 EUR
Kerätty 400 EUR
100%

Tämä kohde on suljettu