<< Takaisin

Apua tulipalon jälkeiseen talousahdinkoon

Kolmihenkisen perheen talo paloi kesällä 2019.
Rakennuslupien viivästymisen vuoksi perhe asuu edelleen väliaikaisessa asunnossa, ja on joutunut maksamaan sekä vuokraa, että lyhentämään talon pankkilainaa. Perheen isällä on ollut kahden vuoden sisällä kaksi vakavaa aivoinfarktia, joiden vuoksi työllistyminen näyttää mahdottomalta. Työkyvyttömyyseläkkeelle siirtymistä selvitetään.

Tilanne on ollut erittäin stressaava ja pitkäkestoinen, mutta nyt on toivoa näkyvissä: Talopaketti on tontilla ja rakenteilla. Muutto uuteen kotiin edessä vihdoin kesäkuun loppuun mennessä. Useampi kuukausi kuitenkin kesään ja kahden asunnon kustannukset mahdottomat työttömyyskorvauksella ja matalapalkka-alan tuloilla maksettavaksi.

Voisitko sinä tukea perhettä asumiskustannusten kattamisessa ja auttaa perhettä vihdoin eteenpäin , kohti valoisempia aikoja?
Perheen avuntarpeen on selvittänyt ja avun perille vie diakoni Tanja Mäkelä tanja.makela@evl.fi

Tavoitesumma
3 000,00 EUR
Kerätty 260 EUR
9%
Summa *
Maksa keräys täyteen
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Yhteystietojen jättäminen on vapaaehtoista. Jättämällä yhteystietosi annat samalla luvan markkinointiin. Keräyslupa RA/2020/639, joka on voimassa 1.9.2020 alkaen toistaiseksi koko Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kerätyt varat käytetään heikoimmassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön ja muiden yhteistyökumppanien kanssa.