<< Takaisin

Apua savonlinnalaisen yksihuoltajaäidin arkeen

Äiti, joka opiskelee uuteen ammattiin ja on samalla yksinhuoltaja kolmelle alaikäiselle lapselleen, tarvitsee ulkopuolista apua arjen moninaisiin haasteisiin.
Perhe ohjautui ulosottoon, eikä päässyt velkajärjestelyyn eron jälkeen työttömyyden takia. Nyt perheen tuloina on vain opintotuki ja sosiaalietuudet. Isä on katkaissut yhteydet perheeseen, eikä osallistu lasten harrastusmenoihin.
Nuori äiti kirjoittaa "rahaa ei riitä mihinkään, saan juuri ja juuri maksettua vuokran, sähkön, vakuutukset, puhelinlaskut, ruokamenoja pitää jo tarkkaan miettiä mitä laittaa ruuaksi"
Perhe hakee apua talvivaateisiin, harrastusvälineisiin, sekä 17-v pojan linja-autolipun kustannuksiin koulumatkoihin ja äidin opiskelun matkakustannuksiin Savonlinnan ja Mikkelin välille.
Voisitko sinä auttaa lahjoituksellasi tätä nuorta äitiä ja hänen perhettään hyvin haasteellisessa taloustilanteessa? Kaikista haasteistaan huolimatta perhe luottaa tulevaisuuteen ja lähimmäisen rakkauteen. Lahjoituksesi avualla lapsille voitaisiin hankkia harrastusvälineitä, että he voisivat harrastaa yhdessä kavereidensa kanssa ja äidin sekä 17-vuotiaan pojan opiskelu- ja koulumatkat mahdollistuisivat bussilippujen avulla.
Perheen avuntarpeen on arvioinut ja avun perille vie
diakoniatyöntekijä Jukka Rahikainen
jukka.rahikainen@evl.fi


Tavoitesumma
2 000,00 EUR
Kerätty 2020.23 EUR
101%

Tämä kohde on suljettu