<< Takaisin

Apua rippijuhlien järjestämiseen

Kolmen lapsen yksinhuoltajaäiti pyytää apua lapsensa rippijuhlien järjestämiseen. Osalla perheen lapsista on erityistarpeita, joka vaikuttaa myös perheen taloudelliseen tilanteeseen ja äidin jaksamiseen.

Perheellä on tällä hetkellä erittäin tiukka taloudellinen tilanne, äidillä on osa-aikatyö ja varat riittävät juuri ja juuri perusmenoihin eikä ylimääräistä jää juhlien järjestämiseen. Äiti kuitenkin haluaisi antaa lapselleen ja lähisuvulle yhteisen juhlan jossa juhlistaa nuoren konfirmaatiota. Lahjoitetut varat käytetään tarjoilujen hankkimiseen ja tilan vuokraan, sillä perheen kodissa ei ole tarpeeksi tilaa juhlien järjestämiseen.

Voitko sinä olla mukana tukemassa rippijuhlien järjestämistä? Kotimaanavun kautta apusi menee luotettavasti perille, voit tehdä lahjoituksen myös nimettömänä.

Perheen tilanteen on kartoittanut ja keräystä koordinoi diakoni sanna.stainer@evl.fi

Tavoitesumma
500,00 EUR
Kerätty 500 EUR
100%
Summa
EUR
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Keräyslupa RA/2016/457, voimassa 1.10.2016 - 30.9.2018, koko Suomi Ahvenanmaata lukuun ottamatta, myöntänyt Poliisihallitus 7.9.2016. Keräytyt varat käytetään heikommassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön kanssa