<< Takaisin

Apua pienituloiselle omaishoitajalle

*** Keräys on tullut täyteen. Lämmin kiitos lahjoituksestasi! ***

Puolisonsa omaishoitajana toimiva mies tarvitsisi uuden pyykkikoneen. Taloyhtiössä on pesutupa, mutta sitä on hankala käyttää, koska se sijaitsee kellarissa. Mies näkee huonosti ja liikkuminen hämärässä portaikossa on vaikeaa ja vie kauan aikaa. Mies on joutunut silmäsairauden takia luopumaan ajokortista. Vaimo tarvitsee omaishoitajan apua ympäri vuorokauden. Oma pyykkikone helpottaisi heidän arkea.

Pariskunnalla on pienet tulot, eläkkeet ovat yhteensä 2000 euroa. Miehen yritys on aikoinaan tehnyt konkurssin. Pariskunta on hakeutunut velkajärjestelyyn ja he maksavat kuukaudessa 140 euroa lyhennystä. Kun tulot ovat pienet, eivät he ole vuosikausiin voineet hankkia myöskään uusia vaatteita, kenkiä tai vuodevaatteita.

Ikääntyessä ja terveyden heiketessä myös terveydenhuoltoon liittyvät menot kasvavat. Miehellä on diabetes, jonka hoitoon hänelle on määrätty uutta, kallista lääkettä.

Pariskunnan tilanteen on selvittänyt ja avun perille vie Vaasan suomalaisen seurakunnan diakoniatyö Minna Hirvilammi minna.hirvilammi@evl.fi

Tavoitesumma
920,00 EUR
Kerätty 920 EUR
100%

Tämä kohde on suljettu