<< Takaisin

Apua perheen taloudelliseen ahdinkoon

****Keräys on täyttynyt. Sydämellinen kiitos kaikille lahjoittajille koko perheeltä! Lahjoitusten avulla perhe on saanut pikkuhiljaa rakkaudella laittaa vuokra-asuntoa omannäköiseksi kodiksi, jossa koko perheen on hyvä olla ja elää.*****

Hometalokriisin kohdannut perhe tarvitsee apuasi nopeasti Jyväskylässä!
Perheen omakotitaloon on tullut laajamittainen kosteusvaurio, jonka vuoksi talo on homehtunut pahoin. Taloa on yritetty korjata useaan kertaan, mutta vaurioita on löytynyt yhä lisää, eikä perheen varallisuus riitä enää talon korjaamiseen. Lisäksi perheenäiti on sairastunut vakavasti homealtistumisen seurauksena. Altistumisen vuoksi perheen tulee muuttaa kodistaan pois mahdollisimman nopeasti.
Perhe on joutunut nyt myymään talon purkukuntoisena, pilkkahintaan, mutta asuntolainaa jää silti jäljelle vielä noin 100 000! Perhe on muuttanut nyt vuokra-asuntoon, jonne homevaurion takia vanhasta kodista ei voitu ottaa mukaan juuri mitään. Kaikki kalusteet, vaatteet, lelut yms. ovat pilalla.
Perhe on pienituloinen mm. siksi, että perheessä on 11-vuotias erityislapsi, jonka omaishoitajana äiti toimii.
Tarvitsemme nyt Sinun apuasi!
Lahjoita ja auta tätä perhettä akuuteimman kriisin yli, jotta perhe saa hankittua uuteen vuokrakotiin peruskalusteet, vaatteita ja lapselle leluja.
Uuteen vuokrakotiin siirtyminen mahdollistaa perheelle uuden alun asumisterveessä ympäristössä ja äidin tervehtymisen.

Päivitys 17.12.: Perhe on saanut keräyksen aikana lahjoituksena kalusteita, joten keräyksestä kertyvät varat kohdistetaan mm. perheenjäsenten vaatteisiin, kodin tekstiileihin, keittiötarvikkeisiin, astioihin ja leluihin.

Lahjoituksen voi tehdä myös tilisiirtona Kotimaanavun tilille:
FI54 1596 3000 1028 99 Viitteellä: Apua perheen taloudelliseen ahdinkoon/ kohde1867
Perheen avuntarpeen on kartoittanut ja avun perille vie
diakonissa Johanna Summanen
johanna.summanen@evl.fi
Kotimaanavun kautta lahjoituksesi menee perille luotettavasti ja varmasti, ihmiseltä ihmiselle!

-tavoitesumma-
1 800,00 EUR
Kerätty 1805 EUR
100%

Tämä kohde on suljettu