<< Takaisin

Apua patjan ja imurin hankintaan sairaalle eläkeläisnaiselle

***Keräys on tullut täyteen. Lämmin kiitos lahjoituksestasi! Avunsaaja oli todella kiitollinen saamastaan avusta, jolla sai hankittua kunnollisen sängyn. Hän lähettää lämpimät kiitokset lahjoittajille***

Helsingissä asuva eläkeläisnainen on joutunut noin vuosi sitten lähtemään kodistaan väkivallan takia. Mukanaan hänellä on ollut vain vaatekassit.
Hän asui aluksi turvakodissa ja nyt on viimein saanut oman tilapäisasunnon. Asuntoon hän on joutunut hankkimaan kaikki huonekalut ja kodintarvikkeet.

Sosiaalitoimesta hän sai kodin perustamista varten pienen avustuksen, jolla ei kaikkia hankintoja saanut tehtyä. Hänellä on monia sairauksia ja selkäsairauksien takia hän tarvitsisi kunnollisen, selkää tukevan sängyn. Sosiaalitoimen avustuksella hän sai sängyn, mutta se on pahentanut selkäkipuja.

Hän saa pientä eläkettä, josta ei ole mahdollista itse tehdä isompia kodin hankintoja. Lisäksi naisella on vuokravelkaa, jota lyhentää maksusuunnitelman mukaan.

Hän kaipaisi apua edes kunnollisen petauspatjan sekä pölynimurin hankintaan, jotta selkäkipujen kanssa voisi nukkua paremmin ja siivota vaivattomammin.

Olisitko sinä lahjoituksellasi luomassa toivoa naisen vaikeaan elämäntilanteeseen?

Avuntarpeen on kartoittanut diakoniatyöntekijä Mari Pennanen Helsingin Mikaelin seurakunnasta, mari.pennanen@evl.fi.

Tavoitesumma
750,00 EUR
Kerätty 750 EUR
100%

Tämä kohde on suljettu