<< Takaisin

Apua opintomaksuihin

Kuntoutustuella opiskeleva mies tarvitsee apua opintomaksujen maksamiseen. Hän on opiskellut vuoden avoimessa ammattikorkeakoulussa, jonka opintomaksusta on osa vielä maksamatta.

Pienituloisuutensa vuoksi, tuo summa tuntuu ylivoimaiselta ja on mennyt jo perintään. Avoimen opintoihin ei myönnetä opintolainaa, jolla maksun voisi maksaa.

Mies sairastaa servikaalista dystoniaa, minkä vuoksi avoimen opinnot soveltuvat hänelle paremmin. Omatahtinen opiskelu on mahdollistanut kuntoutumista ja sosiaalisten tilanteiden pelko on vähentynyt sekä sosiaalisia suhteita päässyt muodostumaan.

Hänen tarkoituksenaan on pyrkiä maksuttomaan AMK opetukseen.
Tämän hän toivoisi voivansa aloittaa puhtaalta pöydältä, kun tämän hetkinen opintomaksu olisi maksettu.

Autetaan yhdessä eteenpäin!

Avun tarpeen kartoitus ja kerätyn avun koordinointi: Diakoni Mari Huuskonen, Tampereen Tuomiokirkkoseurakunta mari.huuskonen@evl.fi


Tavoitesumma
350,00 EUR
Kerätty 360 EUR
103%
Summa
EUR
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Keräyslupa RA/2018/857, voimassa 1.10.2018 - 30.9.2020, koko Suomi Ahvenanmaata lukuun ottamatta, myöntänyt Poliisihallitus 28.09.2018 klo 15:59:25. Keräytyt varat käytetään heikommassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön kanssa