<< Takaisin

Apua nuorelle ns. terapiakoiran hankintaan

Kouvolalaisen nuoren elämässä on ollut paljon haasteita ja menetyksiä. Vuosi sitten hän sai tukihenkilön, jolla on koira. Tällä on ollut iso merkitys hänelle ja vuorovaikutus koiran kanssa on ollut hoitavaa. Nyt tämä 16-v nuori on saanut mieluisan opiskelupaikan ja opinnoissa jaksaminen olisi tärkeää.

Auta nuorta hankkimaan itselleen psykologinkin suosittelema ns. terapiakoira. Sillä olisi tärkeä merkitys ahdistuksen lievittäjänä, sosiaalisuuden edistäjänä ja liikuntaan kannustajana. Vastuunkantamisen merkitystäkään ei voi unohtaa.

Yksinhuoltajaperheen taloudellinen tilanne on äidin työkyvyttömyyden takia heikko. Hän toimii kuitenkin kaikin mahdollisin tavoin tyttärensä tukena mahdollistaen mm. koiran hoitamisen. Mitään taloudellisia mahdollisuuksia perheellä ei ole koiran hankkimiseen, mutta ylläpitoon kyllä.

Voisitko sinä tukea nuorta? Mukaan pääset lahjoittamalla haluamasi summan. Perheen tilanteen on kartoittanut ja keräystä koordinoi diakoni Leea Piirainen; leea.piirainen@evl.fi

Kotimaanavun kautta lahjoituksesi menee perille luotettavasti ja turvallisesti.

Tavoitesumma
600,00 EUR
Kerätty 210 EUR
35%
Summa
EUR
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Keräyslupa RA/2018/857, voimassa 1.10.2018 - 30.9.2020, koko Suomi Ahvenanmaata lukuun ottamatta, myöntänyt Poliisihallitus 28.09.2018 klo 15:59:25. Keräytyt varat käytetään heikommassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön kanssa