<< Takaisin

Apua lapsiperheen pesutilojen korjaamiseen

Lapsierheen toinen vanhempi sairastui vakavasti muutama vuosi takaperin. Pitkän sairaalassaolon jälkeen hän pääsi kotiutumaan. Nyt perheen asunnossa tarvitaan muutostöitä wc- ja pesutilojen osalta, jotta arki helpottuisi ja kulku olisi esteetöntä. Arjessa selviytymistä tukevat apuvälineet, kuten tukikaide olisivatkin jo järjestyneet vammaispalvelun kautta. Muutostöitä ei voitu kuitenkaan aloittaa, koska kylpyhuoneessa todettiin kosteusvaurioita. Tukikaiteiden ja muiden apuvälineiden asentaminen tässä tilanteessa ei ole tarkoituksenmukaista eikä turvallista.

Pesutilojen kunnostukseen on saatu ARA-rahoitusta, mutta perheellä ei ole varaa remontin omavastuuosuuteen. Perheessä on useampi alaikäinen lapsi. Toinen perheen vanhemmista työskentelee osa-aikaisesti ja toimii lisäksi puolisonsa omaishoitajana. Kustannuksia aiheuttaa myös muutto remontin ajaksi toisaalle.

Korjaustoimenpiteet olisivat välttämättömät. Pesutilojen kosteusvauriot ovat koko perheen terveydelle riskitekijänä. Lisäksi tilojen kunnostaminen mahdollistaisi myös tarpeellisten apuvälineiden asentamisen. Voisitko sinä auttaa perhettä?

Perheen tilanteen on kartoittanut ja keräystä koordinoi Joensuun evl.srk-yhtymän diakoniatyö; suvi.luopakka(at)evl.fi

Tavoitesumma
3 550,00 EUR
Kerätty 670 EUR
19%
Summa
EUR
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Keräyslupa RA/2018/857, voimassa 1.10.2018 - 30.9.2020, koko Suomi Ahvenanmaata lukuun ottamatta, myöntänyt Poliisihallitus 28.09.2018 klo 15:59:25. Keräytyt varat käytetään heikommassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön kanssa