<< Takaisin

Apua lapsiperheelle vanhemman vakavan sairauden keskellä

Toinen perheen vanhemmista on sairastunut keväällä vakavasti, joutunut viettämään paljon aikaa sairaalassa ja tutkimuksissa, eikä sairaus tule paranemaan. Toisen vanhemman yrittäessä saada opintojaan päätökseen, on perheen taloudellinen tilanne ja jaksaminen todella tiukalla.
Perheessä on pieniä lapsia, joten lapsista huolehtiminen vie myös tavallista enemmän voimia, kun toinen vanhempi on sairas.

Voisitko sinä olla lahjoituksellasi tukemassa tätä akuutin kriisin kohdannutta perhettä, jotta he selviäisivät tilanteesta niin, että toinen vanhempi saisi opinnot päätökseen ja pääsisi pian työelämään?

Perheen avuntarpeen on selvittänyt ja keräystä koordinoi sekä avun perille vie diakoniatyöntekijä Sara Dhakal, sara.dhakal@evl.fi, 0440687322

Tavoitesumma
1 500,00 EUR
Kerätty 520 EUR
35%
Summa*
Maksa keräys täyteen
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Yhteystietojen jättäminen on vapaaehtoista. Keräyslupa RA/2020/639, joka on voimassa 1.9.2020 alkaen toistaiseksi koko Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kerätyt varat käytetään heikoimmassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön ja muiden yhteistyökumppanien kanssa.