<< Takaisin

Apua lapsen jaksamiseen

Alakouluikäisellä lapsella on ongelmia aistinsäätelyssä joka purkautuu levottomuutena ja haastavana käytöksenä. Lapsi on myös koulupäivän jälkeen todella väsynyt.

Toimintaterapeutti on suositellut hankkimaan vastamelukuulokkeet ja painopeiton, joiden avulla lapsi saisi helpotusta oloonsa.

Koska lapsella ei ole erikoissairaanhoidollista neurologista ongelmaa perhe ei saa mistään apua hankintojen tekemiseen. Lapsen äiti opiskelee ja yksinhuoltajaperhe tulee toimeen erittäin pienillä tuloilla.

Jos pystyt auttamaan lasta palautumaan koulupäivistä ja helpottamaan hänen arkeaan, voit lahjoittaa myös nimettömänä. Kotimaanavun kautta apusi menee perille turvallisesti ja varmasti.

Perheen tilanteen on kartoittanut ja keräystä koordinoi diakoni Sanna Stainer; sanna.stainer@evl.fi

Tavoitesumma
590,00 EUR
Kerätty 70 EUR
12%
Summa
EUR
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Keräyslupa RA/2018/857, voimassa 1.10.2018 - 30.9.2020, koko Suomi Ahvenanmaata lukuun ottamatta, myöntänyt Poliisihallitus 28.09.2018 klo 15:59:25. Keräytyt varat käytetään heikommassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön kanssa