<< Takaisin

Apua kuolinsiivouksen kustannuksiin

*** Keräys on tullut täyteen. Lämmin kiitos lahjoituksestasi! ***

Kiitos sinulle joka lahjoitit.
Kiitos sinulle joka elit mukanamme raskasta aikaa.
Kiitos sinulle joka tuit minua kun tunsin, että mistään ei tule mitään.
Kiitos!
Kirkon kotimaankeräys tuli täyteen!!!
Tunnen niin suurta kiitollisuutta etteivät sanat riitä kertomaan siitä!*******************************************************

Oulussa asunut mies päätyi epätoivoiseen tekoon ja riisti hengen itseltään. Sisar yritti tukea veljeään ja auttaa kaikin mahdollisin keinoin, mutta veljen väsynyt mieli päätti asiat toisin. Surun lisäksi läheisten ja ennen kaikkea sisaren huolehdittavaksi on jäänyt mittavat kuolinsiivous kustannukset.

Viranomaisen ohjaamana läheiset eivät itse menneet asuntoon suorittamaan siivousta, sillä se olisi ollut kohtuuton tehtävä kenelle tahansa siinä tilanteessa. Sisar tilasi siivouksen siinä käsityksessä, että vakuutus korvaa siivouksen, mutta vainajan yhtiössä tämä oli rajattu korvausten ulkopuolelle. Sisar on perheellinen, tavallinen pienituloinen työssäkäyvä äiti, jonka hartioille asiat ovat jääneet.

Kaikki viralliset kanavat on selvitetty ja apua ei tule mistään. He ovat saaneet itse kerättyä osan summasta, mutta iso osa puuttuu vielä. Tarpeen on kartoittanut diakonissa Heidi Karvonen Oulun tuomiokirkkoseurakunnasta.

Kuva: Pixabay

Tavoitesumma
2 300,00 EUR
Kerätty 2300 EUR
100%

Tämä kohde on suljettu