<< Takaisin

Apua koronaviruksen johdosta vaikeuksiin joutuneille Oululaisille

Koronavirus ajaa monia ahdinkoon. Erityisesti vähävaraiset lapsiperheet ovat kovilla, samoin taloudelliseen ahdinkoon ajautuneet pienyrittäjät. On odotettavissa, että epidemian pitkittyessä ruoka-avun tarve kasvaa entisestään.

Oulun kaupunki, Oulun kauppakamari, Forum24 -lehti ja Oulun seurakunnat järjestävät keräyksen, jonka tavoitteena on kerätä 50 000 euroa vuoden loppuun mennessä. Apu menee perille Oulun seurakuntien diakoniatyön kautta esimerkiksi lahjakortteina Oululaisiin kauppoihin.

Kaikki apu on nyt ensiarvoisen tärkeää ja tervetullutta. Yritykset voivat pyytää laskun haluamalleen summalle osoitteesta info@kotimaanapu.fi

--

Lisätiedot:

Oulun seurakunnat kari.rekila@evl.fi

Tavoitesumma
50 000,00 EUR
Kerätty 29350 EUR
59%
Summa *
Maksa keräys täyteen
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Yhteystietojen jättäminen on vapaaehtoista. Keräyslupa RA/2020/639, joka on voimassa 1.9.2020 alkaen toistaiseksi koko Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kerätyt varat käytetään heikoimmassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön ja muiden yhteistyökumppanien kanssa.