<< Takaisin

Apua kolmen lapsen yksinhuoltaja- isän ahdinkoon

***Keräys on tullut täyteen. Lämmin kiitos lahjoituksestasi! ***

*** Isä kiittää: "Olen ihan sanaton ihmisten hyvyydestä. Tämä apu käytännössä pelasti meidän perheen elämän. Laitamme ihan varmasti hyvän kiertämään, kunhan saamme taloutemme tasapainoon. Sanat eivät riitä kuvaamaan kuinka kiitollinen olen." ***

Yksinhuoltaja isä ja hänen 3 alaikäistä lastaan tarvitsevat tukea yllättävässä taloudellisessa kriisissä.

Apuasi kaivataan uudelleen jaloilleen pääsemiseen. Perheestä riippumattomista syistä taloudellinen tilanne on äkillisesti ajautunut erittäin haastavaan tilanteeseen, josta isän on mahdoton selviytyä yksin.

Tällä hetkellä perhe ei selviydy edes elämisen peruskustannuksista ja lasten hyvinvoinnille tärkeät harrastukset ovat vaarassa loppua kokonaan, kun ei ole niihin varaa. Isälle on tärkeää, että lapsille merkityksellinen harrastustoiminta voisi jatkua. Harrastustoiminta tukee lasten hyvinvointia ja tulevaisuuden kouluttautumismahdollisuuksia.

Isälle suuri apuväline olisi pieni esine, silmälasit. Silmälasit olisivat merkitykselliset kaikessa päivittäisessä toimimisessa ja uuden työn haussa.

Antamallasi tuella on suuri vaikutus perheen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämiseen. Korjataan ja tasapainotetaan tämän perheen tilannetta yhdessä!

Avuntarpeen on arvioinut ja avun toimittaa perille Jyväskylän seurakunnan diakoni Sami Junttila, sami.junttila@evl.fi.

-tavoitesumma-
2 000,00 EUR
Kerätty 2000 EUR
100%

Tämä kohde on suljettu