<< Takaisin

Isän sairaus vaikeuttaa perheen lasten tulevaisuutta

Perheen isä on sairastunut vakavasti eikä ole pystynyt palaamaan täysipainoisesti työelämään. Perheen tulot ovat olleet uupuneen pienipalkkaisen äidin vastuulla. Perheellä ei ole enää varaa jatkaa nuorten harrastuksia.

Perheessä 11, 14 ja 16-vuotiaat nuoret pelaavat salibandyä korkealla tsaolla. Vanhimman joukkue pelaa myös SM-sarjaa ja jääpallon puolella hänet on jopa valittu MM-kisaryhmään. Kaksi nuorista harrastaa myös musiikkiopistossa viulunsoittoa.

Isän sairaus aiheuttaa tilapäisen taloudellisen ahdingon ja vaarana on, että nuorten usko tulevaisuuteen horjuu.

Lahjoitusten myötä perhe pääsisi isän toipumisen ajan yli vaikeimmasta. Perheellä itsellään ei ole sellaista varallisuutta jonka avulla he selviäisivät näistä muutamasta kuukaudesta.

Perhettä auttaa ja tämän keräyksen tarpeen on kartoittanut diakoni Merja Falck / Porvoon suomalainen seurakunta merja.falck@evl.fi

Tavoitesumma
1 000,00 EUR
Kerätty 470 EUR
47%
Summa
EUR
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Keräyslupa RA/2018/857, voimassa 1.10.2018 - 30.9.2020, koko Suomi Ahvenanmaata lukuun ottamatta, myöntänyt Poliisihallitus 28.09.2018 klo 15:59:25. Keräytyt varat käytetään heikommassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön kanssa