<< Takaisin

Apua huolien sävyttämään perhearkeen

*** Keräys on tullut täyteen. Lämmin kiitos lahjoituksestasi! ***
"Iso kiitos kaikille lahjoittajille. Tämä lämmittää niin mieltä ja sydäntä. Tämä apu antaa valoa ja iloa koko perheelle alkavaan kevääseen."

Perheeseen kuuluu isä, äiti ja kaksi lasta. Perheen taloudelliset vaikeudet alkoivat vuosia sitten isälle tapahtunueen tapaturma myötä. Vaikka tapaturmasta on jo aikaa, on kuntoutus ja isot neurologisia tutkimukset vielä kesken. Isä on hyvin väsynyt, jatkuvat kivut ja huoli perheestä painavat mieltä. Isä työskentelee tällä hetkellä osa-aikaisesti.

Perheen äiti kamppailee myös terveytensä kanssa. Äidillä on reuma ja psoriassis, jotka vaativat hyvän hoitotasapainon. Lisäksi äiti on käynyt läpi kolmet rankat syöpähoidot. Töissä käynti on ollut haastelleellista ja sairaslomat vaikuttaneet talouteen.

Iloa perheeseen tuovat kaksi lasta. Kouluikäisellä lapsella on Down-syndrooma ja nuorempi lapsi on eskarissa. Perhe tekee ja touhuaa yhdessä kaikkea mukavaa. Yhdessä olemisesta onkin tullut perheelle voimavara. Vaikeuksien keskellä vanhemmat ovat oppineet jakamaa asioita keskenään, joka on vahvistanut parisuhdetta.

Tässä hetkessä perhe tarvitsee taloudellista tukea. Keräysvarat käytetään elintarvikkeisiin ja hygieniatuotteisiin sekä lasten vaatteisiin, jotta vanhemmat saavat rästiytyneet laskut maksettua.

Haluatko auttaa tätä perhettä?

Perheen tilanteen on selvittänyt ja avun perille toimittaa Kajaanin seurakunnan diakoniatyöntekijä Paula Sirviö, paula.sirvio@evl.fi

Tavoitesumma
2 000,00 EUR
Kerätty 2000 EUR
100%

Tämä kohde on suljettu