<< Takaisin

Apua hädässä oleville Rovaniemellä

Koronavirus on nopeasti haastanut kaikkialla maassamme. Niin myös Rovaniemellä. Koronasta johtuen erilainen avuntarve tulee lisääntymään ja arvioimme, että avustusvaramme eivät tule riittämään. Tarvitsisimme nyt lisää varoja erilaiseen diakonia-apuun ja erityisesti ruokapankin kautta jaettavaan ruoka-apuun.

Osalla on varaa maksaa palveluista, mutta on paljon ihmisiä joilla ei ole normaali tilanteessakaan varaa peruselintarvikkeisiin ja lääkkeisiin. Lahjoittamalla keräykseemme tuet Rovaniemen alueen hädässä olevia selviytymään haastavien aikojen yli.

Seurakunnan diakoniatyöntekijät välittävät avun perille. Voit tarvittaessa tiedustella diakoniatoimiston toimistosihteeri Aila Jäntiltä p. 040-5830966

Tavoitesumma
10 000,00 EUR
Kerätty 7900.1 EUR
79%
Summa*
EUR
Maksa keräys täyteen
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Yhteystietojen jättäminen on vapaaehtoista. Keräyslupa RA/2018/857, voimassa 1.10.2018 - 30.9.2020, koko Suomi Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kerätyt varat käytetään heikoimmassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön kanssa.