<< Takaisin

Apua Enontekiöläiselle eläkeläispariskunnalle

****Keräys on täyttynyt. Sydämelliset kiitokset kaikille lahjoittajille, apunne on ollut korvaamattoman arvokas tälle eläkeläispariskunnalle!****
Pariskunnan kiitokset:
"Olemme hyvin yllättyneitä ihmisten auttamishalusta. Tämä oli myös ainutkertainen kokemus. Paloa muistellessa muistamme myös auttajia. Avustuksella saamme hankittua puuvajan ja maksettua pihan siivouksen. Lämmin kiitos!"

Juhannuksena 2020 paloi vanha navetta, joka oli viime vuosina toiminut varastona ja verstaana. Palossa eläkeläispariskunta menetti ensi talveksi hankitut polttopuut, mönkijän, moottorikelkan, työvälineitä,yms . Tätä kiinteistöä ei oltu vakuutettu. Nyt pitäisi hankkia ensi talvea ajatellen uusi puuvaja ja tulevan talven lämmityspuut. Myös palon siivoamisesta aiheutuneet kustannukset on suuret.

Olisiko sinulla mahdollisuus auttaa? Eläkeläispariskunnalla ei itsellään ole varoja kaikkeen tarvittavaan ja tulevaisuus huolettaa. Järjestämme tämän keräyksen tukeaksemme heitä vaikeassa tilanteessaan. Pariskuntaa autetaan myös talkoilla.

Keräystä koordinoi ja avun perille menosta vastaa Enontekiön seurakunnan diakoniatyöntekijä Reetta Riipiranta 0400 891310

Tavoitesumma
2 000,00 EUR
Kerätty 4050 EUR
203%

Tämä kohde on suljettu