<< Takaisin

Apua eläinrakkaan naisen ahdinkoon

*** Keräys on tullut täyteen. Lämmin kiitos lahjoituksestasi! ***

Monen vaikean haasteen kanssa elänyt nainen taistelee kuukausittain terveys ja talous huolien kanssa. Nainen asuu yksin, ja yksinäisyys luonnollisesti on arka ja satuttava asia. Naisen arjessa kiinni pitävä voima ja ilo, on hänen paras ystävänsä, on 9v kultainennoutajansa. Koira on omistajalleen hyvin tärkeä, ja hän huolehtii koirastaan erittäin hyvin.

Rahat ovat tiukilla kuukausittain, eikä mihinkään ylimääräiseen ole varaa.
Koiran silmään on alkanut kasvaa luomi/kasvain, joka suurenee koko ajan. Nainen on käyttänyt näyttämässä sitä eläinlääkärille, ja luomi/kasvain tulisi poistaa leikkauksella mahdollisimman pian. Kasvaessaan kasvain/luomi haittaa koiran näkökykyä, sekä kokonsa vuoksi se on vaarassa repeytyä tarttuessaan johonkin. Huoli koirasta, ja siitä ettei koiran leikkaukseen ole varaa on suuri ja lohduton.

Haluatko sinä lahjoittaa ja auttaa naista kerryttämään rahat koiran leikkausta varten? Jokaisesta lahjoituksesta on hyötyä ja koiran leikkaukseen pääsy, toisi iloa ja valoa naisen elämään. Heillä on vielä paljon edessä yhteisiä ilon hetkiä ja monta polkua tassuteltavana yhdessä.

Avuntarpeen kartoittanut Kallaveden seurakunnan diakoniatyöntekijä Mira Leinonen, mira.leinonen@evl.fi.

-tavoitesumma-
355,00 EUR
Kerätty 355 EUR
100%

Tämä kohde on suljettu