<< Takaisin

Apua astianpesukoneesta

*** Keräys on tullut täyteen. Lämmin kiitos lahjoituksestasi. ***
" Mikä ilo on kuulla, että keräys on näin nopesti tullut täyteen ja saamme apua arkeen. Yksi huoli vähempänä, siitä iso kiitos kaikille lahjoittajille."

Työtön naishenkilö joutui vesivahingon takia muuttaamaan uuteen asuntoon. Muutosta aiheutui naiselle taloudellisia kustannuksia. Viime syksynä naisella on todettu uniapnea ja sen hoidon tasapainottaminen on vielä kesken. Lisäksi käynnissä on neurologisia tutkimuksia johtuen voimistuneesta käsien vapinasta. Näistä lääkäri- ja poliklinikka käynneistä tulee kokoajan taloudellisia kuluja.

Kotona asustaa kohta täysi-ikäinen poika. Poika koettaa saada vietyä opintojaan eteenpäin, tosin tilanne on siltäkin osin haastava. Pojalla on todettu masennus ja hän viettääkin paljon aikaansa omassa huoneessa.

Peruskotityöt sujuvat jokseenkin hyvin, mutta astioiden pesusta on tullut haasteista. Äidin lisääntyneestä käsien vapinasta johtuen käsipesu vie paljon aikaa ja astioita menee rikki niiden tippuessa käsistä. Yrityksistä huolimatta pojan osallistuminen tiskaamiseen on hyvin vähäistä.

Haluaisitko sinä olla auttamassa asianpesukoneen hankinnassa?

Perheen tilanteen on kartoittanut ja avun perille toimittaa Kajaanin seurakunnan diakoniatyöntekijä Paula Sirviö, paula.sirvio@evl.fi

-tavoitesumma-
420,00 EUR
Kerätty 420 EUR
100%

Tämä kohde on suljettu