<< Takaisin

Apua ja helpostusta arkeen, vuosia elämään!

*****Keräys on täyttynyt. Kiitos kaikille siihen osallistuneille!*****
Auttettavamme on pyytänyt välittämään seuraavan viestin häntä tukeneille:

"Ihan kuin uusi elämä auringonpaisteineen olisi alkanut. Vaikka materia ei ole elämän tärkein asia, on ollut mahtava kokemus käydä ostamassa kotiin tarpeellisia ja pitkään puuttuneita kodin hankintoja, uutta ja jo ajan patinaa sisältäviä huonekaluja ja välttämättömiä kodinkoneita, joiden ympäröimänä tunnen olevani vihdoinkin kotona......

Ilman niitä ihania ihmisiä jotka antoivat omistaan minulle Kotimaan avun avustukseen, tämä kokemus ja auringonpaiste olisi ehkä jäänyt minun osaltani kokematta. Minulle on ollut aina tärkeää antamisen ja auttamisen ilo, mutta on näköjään ihanaa saada itsekin apua, kun sitä tarvitsee ja kokea se autetuksi tulemisen tunne. Kiitos teille jotka annoitte minulle tähän mahdollisuuden. Kaikkea ihanaa teidän kaikkien elämään ja paljon aurinkoisia hetkiä!"

---


Yksin asuva nainen on taistellut vuosikymmenet raskaissa elämäntilanteissa. Vuosiin on mahtunut kolmen lapsen yksinhuoltajuus, läheisten kuolemaa, läheisvakivaltaa, osatyökyvyttömyyttä, petetyksi tulemista ja sairautta. Nainen on ollut molempien vanhempiensa sekä veljensä omaishoitajana, mutta samanaikaisesti tehnyt töitä kokoaikaisessa päivätyössä. Arki on ollut tiukkaa pitkään ja sen seurauksena oma terveystilanne on romahtanut. Lisäksi arkea kuormittaa ulosotossa olevat oikeudenkäynti- ja asianajajakulut sekä läheiseltä maksettavaksi jääneet velat! Näiden vuoksi naisen tuloista ulosmitataan kolmannes. Tästä syystä käteen jäävä summa nykyisestä osapäivätyöstä ja työkyvyttömyyseläkkeestä on hyvin pieni. Lääkärin ja läheisten mukaan nainen tarvitsisi nyt lepoa ja itsensä hoitamista, jotta terveys ja mieli eivät pettäisi.
Voisitko sinä olla tuomassa apua ja iloa lahjoituksellasi, jotta tämä kovia kokenut nainen saisi vihdoin helpotusta arkeensa. Apua tarvitaan niin lääkkeiden kuin bussikortin hankintaan sekä kolme vuotta hankintalistalla olleiden imurin, mikron ja kodin irtaimiston hankintaan kuluneiden ja rikki menneiden tilalle. Lahjoituksesi toisi auringon pilvisen arjen keskelle naisen elämään.
Avun tarpeen ja taloudellisen tilanteen on kartoittanut diakoni Helena Vettenranta helena.vettenranta@evl.fi
Kotimaanavun kautta lahjoituksesi menee perille turvallisesti ja luotettavasti.

Tavoitesumma
980,00 EUR
Kerätty 980 EUR
100%

Tämä kohde on suljettu