<< Takaisin

Apua äidin ja lasten tilanteeseen

Perheen tilanne on lohduton. Äiti on jäänyt yksin lasten kanssa ja avioerosta on aiheutunut kustannuksia, jotka uhkaavat romuttaa perheen talouden. Äiti on työttömänä ja kroonisen sairauden takia osittain työkyvytön ja perheen talous on tällä hetkellä kovin tiukilla, eikä selviytymismahdollisuuksia ylimääräisistä kustannuksista näin ollen ole.

Äitiä painaa rahahuolet ja pelko selviytymisestä; olisi tärkeää saada säilyttää lasten koti tuoden pysyvyyttä ja turvaa heidän elämäänsä.

Voisitko sinä auttaa yksinhuoltajaperhettä tässä kipeässä elämäntilanteessa, tuoden taas valonpilkahduksen arjen keskelle?

Kotimaanavun kautta lahjoituksesi menee perille avunsaajille luotetavasti ja turvallisesti. Perhettä auttaa ja heidän tilanteensa on kartoittanut diakoniatyöntekijä tuomo.salo@evl.fi

Tavoitesumma
2 600,00 EUR
Kerätty 320 EUR
12%
Summa
EUR
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Keräyslupa RA/2018/857, voimassa 1.10.2018 - 30.9.2020, koko Suomi Ahvenanmaata lukuun ottamatta, myöntänyt Poliisihallitus 28.09.2018 klo 15:59:25. Keräytyt varat käytetään heikommassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön kanssa