<< Takaisin

Auta äitiä kodin perustarvikkeiden hankinnassa!

Olemme tehneet hankinnat ja äiti sai hankittua KAIKKI suunnittelemansa/ tarvitsemansa kodin varustuksen! Ilo ja kiitollisuus on aivan valtava!

*****Keräys on täyttynyt. Lämmin kiitos lahjoittajille! *****

Vähävaraisen äidin koti kaipaa täydennystä kodin perustarvikkeisiin, ennen kuin hän pystyy ottamaan luokseen muualla asuvan lapsensa. Kotiin kaivataan niin petivaatteita ja liinavaatteita, kun ruuanvalmistusvälineitä. Lisäksi äiti tarvitsee käyttökelvottoman vanhan imurin tilalle uuden. Kodin puutteellinen varustus huolettaa äitiä, joten se tulisi saada kuntoon, ennen kun hän pystyy ottamaan lapsensa kotiin.

Diakoniatyöntekijä on äidin tukena kodin perustarvikkeiden hankinnassa ja uusimisessa. Kodin perusasioiden kuntoon saattaminen tuke ja vahvistaa jatkossa äidin ja lapsen välistä suhdetta.
Voisitko sinä olla mahdollistamassa lahjoituksellasi äidin ja lapsen tapaamisten onnistumisen kodissa, jossa puitteet ovat kunnossa?
Kotimaanapu vie lahjoituksesi perille luotettavasti ja turvallisesti, ihmiseltä ihmiselle.

Äidin tilanteen on kartoittanut ja keräystä koordinoi diakoni Sanna Junnola-Ahola, joka vie avun myös perille. Yhteyshenkilö sanna.junnola@evl.fi

Tavoitesumma
500,00 EUR
Kerätty 510 EUR
102%

Tämä kohde on suljettu