<< Takaisin

Auta äitiä kodin perustarvikkeiden hankinnassa!

Vähävaraisen äidin koti kaipaa täydennystä kodin perustarvikkeisiin, ennen kuin hän pystyy ottamaan luokseen muualla asuvan lapsensa. Kotiin kaivataan niin petivaatteita ja liinavaatteita, kun ruuanvalmistusvälineitä. Lisäksi äiti tarvitsee käyttökelvottoman vanhan imurin tilalle uuden. Kodin puutteellinen varustus huolettaa äitiä, joten se tulisi saada kuntoon, ennen kun hän pystyy ottamaan lapsensa kotiin.

Diakoniatyöntekijä on äidin tukena kodin perustarvikkeiden hankinnassa ja uusimisessa. Kodin perusasioiden kuntoon saattaminen tuke ja vahvistaa jatkossa äidin ja lapsen välistä suhdetta.
Voisitko sinä olla mahdollistamassa lahjoituksellasi äidin ja lapsen tapaamisten onnistumisen kodissa, jossa puitteet ovat kunnossa?
Kotimaanapu vie lahjoituksesi perille luotettavasti ja turvallisesti, ihmiseltä ihmiselle.

Äidin tilanteen on kartoittanut ja keräystä koordinoi diakoni Sanna Junnola-Ahola, joka vie avun myös perille. Yhteyshenkilö sanna.junnola@evl.fi

Tavoitesumma
500,00 EUR
Kerätty 170 EUR
34%
Summa
EUR
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Keräyslupa RA/2018/857, voimassa 1.10.2018 - 30.9.2020, koko Suomi Ahvenanmaata lukuun ottamatta, myöntänyt Poliisihallitus 28.09.2018 klo 15:59:25. Keräytyt varat käytetään heikommassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön kanssa