<< Takaisin

Apua afganistanilaisperheen yhdistämiseen

*** Keräys on päättynyt. Lämmin kiitos lahjoituksestasi. Lahjoituksilla autetaan perhettä parhaalla mahdollisella tavalla.***

Suomeen hyvin kotoutunut afgaanimies valmistelee perheen saamista Suomeen viiden vuoden erossa olon jälkeen. Perheessä on kaksi lasta ja nuorin oli vain viisivuotias perheen hajotessa v. 2018 isän lähdettyä Suomeen valmistelemaan heille turvallista uutta elämää.

Lapset odottavat kovasti pääsevänsä isän luokse turvalliseen maahan. He ovat yhdessä vanhempiensa kanssa jo opetelleet suomen kieltäkin. Yllätys perheelle on ollut näin pitkä turvapaikka- ja perheenyhdistämisprosessi.

Nämä vuodet ovat olleet vaikeita. Isä on opiskellut aktiivisesti suomen kieltä ja uuden ammatin itselleen. Hän on myös tehnyt kahta työtä yhtä aikaa elättääkseen perhettään täältä Suomesta käsin. Sen vuoksi säästöjä ei ole kertynyt. Perheen yhdistämisen byrokratian kulut ovat suuret ja niistä isä on selvinnyt, mutta rahat eivät enää riitä äidin ja lasten lentolippuihin Suomeen. Tähän tarvitaan juuri sinun apuasi. Voit lahjoittaa marraskuun loppuun saakka.

Perheen tukena ja yhteyshenkilönä on Tuomiokirkkoseurakunnan diakoni Hanna Välimaa hanna,valimaa@evl.fi

Tavoitesumma
1 800,00 EUR
Kerätty 430 EUR
24%

Tämä kohde on suljettu