<< Takaisin

Ajokortti tulevaisuuden tukena

*** Keräys on täyttynyt. Lämmin kiitos lahjoittajille! ***

20-vuotias nuori mies Tampereelta tarvitsee ajokorttia ainakin kahdesta syystä: unelmien ammatin mahdollistamiseksi ja vanhempien, joiden ajokyky on sairauden vuoksi alentunut, auttamiseksi asioimaan terveydenhuollossa ja arjen toiminnoissa ajoluvan avulla.

Perheessä äiti on työkyvyttömyyseläkkeellä ja isä on työtön. Perheen toinen lapsi, vasta 13-vuotias, on vakavasti pitkäaikaissairas. Perheen arki on hyvin haasteellista, he kuitenkin suhtautuvat tulevaisuuteen luottavaisin mielin ja haluavat voittaa esteitä perheen lasten hyvän elämän tieltä. Perheen aikuiselle nuorelle ajokortti antaisi uskoa kulkea kohti omaa ammattia opintojen jälkeen ja mahdollisuuden auttaa perhettään.

Ajolupa auttaisi nuorta liikkumaan itse ja osallistumaan harrastustoimintoihin. Nuori odottaa tietoa kesätyöpaikasta ja mikäli hän työllistyy, hän säästää korttia varten. Koko summaa on mahdoton saada kesätyöllä kerättyä ja nuoren vanhemmat eivät voi omassa taloudellisesti vaikeassa tilanteessaan maksaa ajokorttia. Sinun apuasi tarvitaan, jotta nuori pääsee tavoitteeseensa! Pienikin apu on tärkeä!

Perheen avun tarpeen on kartoittanut diakonissa Pirjo Heikkinen, pirjo.heikkinen@evl.fi ja diakoni Helena Vettenranta, helena.vettenranta@evl.fiTavoitesumma
940,00 EUR
Kerätty 940 EUR
100%

Tämä kohde on suljettu