<< Takaisin

Äidin toive; sängyt lapsille

********Keräys on täyttynyt!********* Äiti on erittäin kiitollinen keräyksen täyttymisestä, hän ei voinut uskoa että sai avun näin nopeasti! Kiitos!

Kahden lapsen yksinhuoltajaäiti toivoo lapsilleen uusia sänkyjä. Perhe tulee toimeen pienillä tuloilla, äiti opiskelee, eikä hänellä ole mahdollisuutta hankkia lapsille uusia sänkyjä. Vanhempi lapsista tarvitsee erikoismitoitetun sängyn, joka maksaa enemmän, eikä sellaista käytettynä löydy.

Nykyinen sänky ei ole hänelle sopiva ja vaikeuttaa hyvän yöunen saamista. Nuoremmalla lapsella ei tällä hetkellä ole omaa sänkyä lainkaan, vaan äiti jakaa oman sänkynsä hänen kanssaan. Tämä vaikuttaa sekä äidin että lapsen yöuniin ja jaksamiseen.

Äiti haluaisi iltaisin panostaa opintoihinsa, mutta nuorimmainen herää usein unestaan kun äiti poistuu sängystä lapsen nukahtamisen jälkeen. Illoista tulee rikkonaisia ja lopputuloksena kaikki ovat väsyneitä.

Uudet sängyt perheen lapsille parantaisivat koko perheen elämänlaatua. Jos voit auttaa tätä perhettä, voit lahjoittaa myös nimettömänä.

Kotimaanavun kautta lahjoituksesi menee perille luotettavasti ja varmasti. Perheen tilanteen on kartoittanut ja keräystä koordinoi diakoni Sanna Stainer, sanna.stainer@evl.fi

Tavoitesumma
1 000,00 EUR
Kerätty 1000 EUR
100%

Tämä kohde on suljettu