<< Takaisin

Äidin omaishoitajana toimiva mies tarvitsisi polkupyörän

**** Keräys on täyttynyt. Lämmin kiitos lahjoittajille!****

Kun kerroin hänelle, että voimme lähteä hankkimaan polkupyörää hän totesi, että kyllä minä nyt uskon johdatuksen olemassa oloon ja siihen, että hänellekin voi tapahtua jotain hyvää. Seuraavassa otteita hänen lähettämästään kiitosviestistä.

"Sydämelliset kiitokset kaikille, jotka osallistuivat keräykseen minun polkupyörää varten. En osaa sanoin kuvailla kuinka kiitollinen olen kun sain tämän keräyksen avulla itselleni uuden ja toimivan polkupyörän. Asustelen tällä hetkellä noin 10 kilometrin päässä äidistäni ja julkisilla kulkuvälineillä menee vähintään 40min vaihtoineen aikaa ja korona-aikana vuoroja on vähennetty entisestään. Se on pieni ikuisuus yksinäiselle vanhukselle, jos joutuu odottamaan esimerkiksi kaatuneena. Polkypyörällä matka taittuu hyvällä kelillä jopa 20 min.

Polkypyöräilyllä on suuri merkitys elämässäni, se ei pelkästään tarjoa nopeaa apua äidin luokse pääsyyn vaan antaa minulle mahdollisuuden pienimuotoiseen matkailuun läheisiin kuntiin ja uusiin kaupunginosiin. Minulle tämä mahdollisuus on kuin pääsisin ulkomaille, tunnen olevani vapaa ikävistä asioista ja koen, että olen samanarvoinen kuin kaikki muutkin. Tämän pyörän saaminen oli pieni ihme, en voi kyllin kiittää kuinka hyvää työtä seurakunta tekee, kuinka paljon Taivaan Isä meitä suojelee. Olette kaikki lähellä sydäntäni, jotka teille tämän asian mahdolliseksi. Sydämelliset kiitokset.*************************************


Vähävarainen viisikymppinen, äitinsä omaishoitajana toimiva mies, tarvitsisi liikkumiseensa kunnollisen polkupyörän. Pyörällä matka äidin luokse, kaupungin laidalta toiselle, sujuisi parhaiten ja samalla liikunta tuottaisi iloa sekä terveyttä hänelle itselleen.

Mies itse on joutunut elämässään selvitymään monista hankalista asioista, mukaan lukien koulukiusaaminen. Toivoa kuitenkin on, koska oma työllistyminen olisi nyt näköpiirissä. Polkupyörä auttaisi häntä kulkemaan myös tuleviin töihin.

Mies on ollut käytännössä koko ikänsä vähävarainen, joten kerrankin uuden pyörän saaminen olisi moninkertainen ilo käytettyyn pyörään verrattuna.
Voisitko sinä auttaa lahjoituksellasi tätä äitinsä omaishoitajana toimivaa vähävaraista miestä hankkimaan uuden polkupyörän? Polkupyörä helpottaisi suuresti, jotta hän pystyisi käydä hoitamassa äitiään ja jatkossa pyörää tarvitaan myös mahdollisiin työmatkoihin.

Miestä auttaa ja hänen avuntarpeensa on kartoittanut sekä avun perille vie diakoni Anneli Nieminen
anneli.nieminen@evl.fi-tavoitesumma-
840,00 EUR
Kerätty 840 EUR
100%

Tämä kohde on suljettu