<< Takaisin

16-vuotiaan tytön urheiluharrastuksen tukeminen

16-vuotias tyttö on harrastanut laskettelua kilpailutasolla jo vuosien ajan. Yksinhuoltajaäidin, isoäidin, joukkuetovereiden perheiden ja valmennusjohdon yhteistyön myötä harrastus on mahdollistunut vuosi kerrallaan tiukasta taloustilanteesta huolimatta. Nyt hän on siirtynyt ikätasonsa vuoksi seuraavaan ryhmään ja kustannkset ovat nousseet.

Koulunkäynti on haasteellista ja nuoren elämässä on merkkejä syrjäytymisvaaraan joutumisesta. Urheilu on vastalääke ja sijoitus tulevaisuuteen. Valmentajan mielestä tytöllä olisi mahdollisuuksia hankkia laskettelusta/hiihdosta myös ammatti itselleen.

Mahdollinen avustus käytettäisiin monojen, leukasuojuksen, kypärän ym. varusteiden hankintaan sekä valmennusmaksuihin.

On tärkeää, että myös vähävaraisempien perheiden lapset saavat mahdollisuuden menestyä - vaikkapa sitten harrastuksensa kautta.

Tyttöä auttaa ja hänen avun tarpeensa on kartoittanut diakoniatyöntekijä
leena.sahamies@evl.fi.

Kotimaanavun kautta lahjoituksesi menee perille luotettavasti ja turvallisesti.

Tavoitesumma
1 500,00 EUR
Kerätty 45 EUR
3%
Summa
EUR
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Keräyslupa RA/2018/857, voimassa 1.10.2018 - 30.9.2020, koko Suomi Ahvenanmaata lukuun ottamatta, myöntänyt Poliisihallitus 28.09.2018 klo 15:59:25. Keräytyt varat käytetään heikommassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön kanssa